Den 4e till 5e oktober är det dags för Fysioterapidagarna, Sveriges största mötesplats för Fysioterapeuter, i Göteborg. Apirosport kommer finnas på plats med vår säljare Linnea Olsson som även är Fysioterapeut. Linnea är redo att prata fysioterapi och träning – vilka är de bästa redskapen och den bästa utrustningen för en lyckad utveckling?

FYSIOTERAPIPATIENTER OCH MUSKELBYGGARE I SAMMA LOKALER? JAVISST!

Det har den senaste tiden blivit populärt att erbjuda både friskvård, rehabiliteringslösningar och gym i samma lokaler för att hjälpa och peppa patienter att bibehålla en aktiv livsstil med träning i en redan etablerad miljö där de känner sig trygga sedan de genomgått behandling.

Man har mycket att vinna på att skapa ett inkluderande gym där många med olika målbild kan samlas och träna. Vår kund TryggaFitness startades som fysioterapiverksamhet, som komplement till TryggaKliniken, men man såg snabbt en efterfrågan på ett bredare utbud av träning och Fredrik Mogren, verksamhetschef på TryggaKliniken, bestämde sig tidigt för att utöka och utrusta gymmet med gym- och träningsmaskiner istället för traditionell fysioterapiverksamhet. Detta fick ett fint utfall då gymmet öppnade upp för ett mycket bredare klientel.

Kvaliteten och rörelsemönstret på maskinerna från Apirosport är så bra att vi utan problem kan använda dem för alla våra klienter.

– Fredrik Mogren, verksamhetschef TryggaKliniken

Fysioterapidagarnas egna ord:

Vår vetenskapliga konferens Fysioterapi 2023 äger rum i Göteborg 4-5 oktober. Temat för konferensen är hållbar utveckling. Över 1000 fysioterapeuter förväntas delta vid Fysioterapi 2023, vilket gör den till den största mötesplatsen för fysioterapeuter i Sverige. Två intensiva dagar fyllda av inspirerande föreläsare, ny kunskap och nya innovationer, engagerande debatter och möjligheter till nätverkande, gör Fysioterapi 2023 till en mötesplats du inte får missa. Temat för konferensen är Hållbar utveckling.

Läs mer på fysioterapi2023.se