Mellan den 5-7 mars kommer Apirosport finnas på plats på Svenska Mässan i Göteborg för Träffpunkt Idrott-mässan och för första gången på svensk mark kommer vi ställa ut vårt utegym DAVID City Line.

DAVID City Line är en serie om sju träningsmaskiner för utomhusbruk. Vad som skiljer DAVID City Line från de flesta andra utegymstillverkare på marknaden beror i huvudsak på två saker:

  • Justerbara viktmagasin
    Varje maskin kommer monterad med ett viktmagasin och erbjuder vikter från 10 upp till 70 kilo. Som tillval finns det på några av maskinerna även möjlighet att lägga till ett extra viktmagasin med en maxbelastning på 100kg. Viktintervallen är 5 kilo.
  • Biomekaniskt korrekta
    Som enda utegym i världen kan DAVID City Lines produkter stoltsera med utmärkt biomekanik, oavsett viktbelastning, och erbjuder därför säker och korrekt träning för alla olika sorters användare

Läs mer om produkterna här.

Vi finns på plats i monter A02:18, tillsammans med Trafik&Fritid.

Mässans öppettider är:

Måndag 5 mars kl. 11-18
Tisdag 6 mars kl. 9-17
Onsdag 7 mars kl. 9-16

Hoppas vi ses!

 

Apirosport vinner servicepris

SERVICE PROVIDER OF THE YEAR 2017

Under Core Health & Fitness årliga distributörsmöte som gick av stapeln förra veckan kammade Apirosport hem priset för bästa serviceorganisation 2017. Priset delas ut till den leverantör i Europa som under året uppvisat bäst ledtider och first time fix rate för samtliga serviceärenden. Detta är tredje året i rad som Apirosport tar emot utmärkelsen och det är förstås extra kul med ett ”hat trick”!

De nyckeltal som branschen stävar efter att nå är en ledtid på under 72 timmar från inkommen felanmälan till det att felet är åtgärdat, samt att 90 % av inkomna ärenden ska vara åtgärdade vid första besöket. Hur statistiken samlas in och räknas på varierar dock från leverantör till leverantör: när vi räknar på våra ledtider inkluderar vi kvällar, helger och röda dagar och pausar inte mätaren vid arbetsdagens eller -veckans slut. Vi menar att en felanmälan är en felanmälan oavsett vilken tid på dygnet det är och det är lika viktigt för våra kunder att det blir avhjälpt så fort som möjligt – även om det råkar vara julafton.

Gå in här för att läsa mer om vår service!

Väl mött,

Apirosport

Välkommen till årets första grundutbildning i Indoorwalking!

Söndagen den 14 januari är det återigen dags för Olle Lindström på Studio Aktiverum i Helsingborg att hålla grundutbildning i Indoorwalking.

Tid: 10.00 – 17.00

Passa på att anmäla dig själv eller dina gruppträningsinstruktörer senast den 9 januari. Anmälan görs till olle@studioaktiverum.se med för- och efternamn samt mailadress på den/de anmälda.

Mer information om utbildningen skickas ut samma vecka som utbildningen hålls.

Varmt välkomna!

Modern | funktionell | informativ

Tre snabba om vår nya webbplats!

En av många stora förändringar är att vi nu har möjlighet att visa upp alla produkter som vi saluför på ett överskådligt sätt, med produktbild och produktinformation. Vi kan ta bort, lägga till och förändra allt eftersom vi gör förändringar i vårt produktutbud och det är något som vi saknade innan.

Vi har också valt att implementera funktionen ”offertkorg” som fungerar som en vanlig varukorg fast utan köpfunktion. Istället lägger du de produkter som du är intresserad av i offertkorgen och skickar iväg det till oss så ser vi till att du blir kontaktad av rätt säljare.

”Funktion går före design” sägs det, men vi tyckte det var lika bra att ha både och. Vi har uppdaterat oss både gällande funktion och design och gjort vår nya webbplats både modern och funktionell.

Sist men inte minst har vi idag en hemsida med relevant och uppdaterat innehåll – och mer kommer det bli.

Vi hoppas att ni tycker om den lika mycket som vi gör!

Funktionell träning har under de senaste åren blivit en väldigt populär träningsform och fler och fler motionärer börjar uppskatta funktionell träning den för vad den är: tuff, mångsidig och intensiv. Framtiden ser dessutom ljus ut då trenden pekar på att funktionell träning kommer vara fortsatt stark.

Det stora intresset för funktionell träning har förstås resulterat i fler träningsmöjligheter. CrossFit-boxar och små boutique fitness-studios syns allt oftare i Sverige och banar väg för den funktionella träningen att bli erkänd på riktigt. Och inte nog med det har många kommersiella gym också startat gruppträningspass och inrett salar för att erbjuda funktionell träning i olika former.

Läs mer