CHF_AppleGymKit
Träning ska vara kul! Punkt slut. Gärna i kombination med tufft, utmanande, avslappnande eller annat adjektiv – men aldrig tråkigt eller krångligt! En av de bästa motivationshöjarna för många är användningen av wearables för att följa upp träning och resultat, något som också har kommit att bli en av fitnessvärldens allra största trender. Allt från klockor och pulsband till smarta telefoner kan användas för att få en bättre överblick och kontroll över såväl träning som utveckling.

Läs mer

ronaldmcdonaldhus_leverantor

Ronald McDonald Barnfond är en fristående ideell stiftelse med visionen att underlätta för svårt sjuka barn och deras familjer i samband med behandlingar och/eller besök på landets sjukhus. Det sker antingen genom att ge finansiellt stöd till sjukhus som vill skapa lekfulla miljöer på barnmottagningarna eller att erbjuda Ronald McDonald Hus.

I Sverige finns det fem Ronald McDonald Hus på fem platser, varav Huset i Lund är ett av dem. Ronald McDonald Hus ger sjuka barn och deras familjer är en hemlik och trygg boendemiljö som fungerar som ett ”hem hemifrån” där hela familjen bo tillsammans under tiden det sjuka barnet behandlas på det närliggande sjukhuset.

Att vara barn och sjuk är en otrolig påfrestning – inte minst för barnet i sig, men också för syskon och föräldrar som ofta tvingas dela på sig för att få vardagen och livet att fungera. Vill du läsa om Huset i Lund och hur verksamheten fungerar, besök gärna deras webbplats.

Lekrum till barnen, gym till föräldrarna

Den 29 maj har Ronald McDonald Hus i Lund sin årliga välgörenhetstävling på Barsebäck Golf & Country Club, den 15 i ordningen. Målet för årets upplaga är att samla in så mycket pengar som det bara går för byggandet av ett gym i huset – och det är med stor glädje och ära som vi meddelar att Apirosport går in som leverantör och samarbetspartner i detta projekt!

Som en grundplåt går Apirosport in och bidrar med 180 000kr till projektet och passar samtidigt på att ge en shout out till alla företag som anmält sig till golfen att vara med och lämna ert bidrag – inget bidrag är för litet, ingen vilja är för stor!

Utöver bidrag finns det också möjlighet att skänka priser till prisbordet och/eller sponsra ett av banans 18 hål. För mer information om hur du kan vara med att bidra vänligen kontakta Jennie Norén, verksamhetschef Ronald McDonald Hus i Lund eller Marcus Lehtonen, styrelseledamot för Ronald McDonald Hus i Lund.

För dig som inte deltar i själva golftävlingen men ändå vill vara med att bidra går det bra att swisha in din gåva till Ronald McDonald Hus i Lund på nummer 123 137 1012.

Apirosport kommer finnas på plats på Barsebäck den 29 maj och givetvis även delta i golftävlingen och vi ser väldigt mycket fram emot dagen, tävling och att få träffa er alla!

Väl mött.

Mellan den 5-7 mars kommer Apirosport finnas på plats på Svenska Mässan i Göteborg för Träffpunkt Idrott-mässan och för första gången på svensk mark kommer vi ställa ut vårt utegym DAVID City Line.

DAVID City Line är en serie om sju träningsmaskiner för utomhusbruk. Vad som skiljer DAVID City Line från de flesta andra utegymstillverkare på marknaden beror i huvudsak på två saker:

  • Justerbara viktmagasin
    Varje maskin kommer monterad med ett viktmagasin och erbjuder vikter från 10 upp till 70 kilo. Som tillval finns det på några av maskinerna även möjlighet att lägga till ett extra viktmagasin med en maxbelastning på 100kg. Viktintervallen är 5 kilo.
  • Biomekaniskt korrekta
    Som enda utegym i världen kan DAVID City Lines produkter stoltsera med utmärkt biomekanik, oavsett viktbelastning, och erbjuder därför säker och korrekt träning för alla olika sorters användare

Läs mer om produkterna här.

Vi finns på plats i monter A02:18, tillsammans med Trafik&Fritid.

Mässans öppettider är:

Måndag 5 mars kl. 11-18
Tisdag 6 mars kl. 9-17
Onsdag 7 mars kl. 9-16

Hoppas vi ses!

 

Apirosport vinner servicepris

SERVICE PROVIDER OF THE YEAR 2017

Under Core Health & Fitness årliga distributörsmöte som gick av stapeln förra veckan kammade Apirosport hem priset för bästa serviceorganisation 2017. Priset delas ut till den leverantör i Europa som under året uppvisat bäst ledtider och first time fix rate för samtliga serviceärenden. Detta är tredje året i rad som Apirosport tar emot utmärkelsen och det är förstås extra kul med ett ”hat trick”!

De nyckeltal som branschen stävar efter att nå är en ledtid på under 72 timmar från inkommen felanmälan till det att felet är åtgärdat, samt att 90 % av inkomna ärenden ska vara åtgärdade vid första besöket. Hur statistiken samlas in och räknas på varierar dock från leverantör till leverantör: när vi räknar på våra ledtider inkluderar vi kvällar, helger och röda dagar och pausar inte mätaren vid arbetsdagens eller -veckans slut. Vi menar att en felanmälan är en felanmälan oavsett vilken tid på dygnet det är och det är lika viktigt för våra kunder att det blir avhjälpt så fort som möjligt – även om det råkar vara julafton.

Gå in här för att läsa mer om vår service!

Väl mött,

Apirosport