Apirosport söker nu en säljare till sitt team som är baserat i Helsingborg och letar efter dig som har erfarenhet av försäljning B2B och är intresserad av träning och gymutrustning.

Apirosport är marknadsledande inom gym- och träningsutrustning och erbjuder såväl helhetslösningar som enskild utrustning, utbildning och förstklassig service. Vi följer våra kunder från start till färdigt gym och därefter. Från planering av inredning till installation, finansiering samt service och uppföljning framåt.

Ditt anställningserbjudande
Apirosport är exklusiv distributör för de ledande varumärkena Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Reebok Studio och Ulteron. Kunderna är främst gym, idrottsföreningar, träningsanläggningar, bostadsrättsföreningar, hotell & SPA samt företag med friskvårdssatsning. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg men är representerade över hela Sverige.

Hos Apirosport erbjuds du:
* ett omväxlande jobb inom sälj med mycket frihet i en spännande bransch
* en platt organisation med korta beslutsvägar där det är högt i tak och det förs en öppen dialog där kreativa idéer värderas högt
* ett team med kompetenta och trevliga kollegor som har kul på jobbet

Arbetsuppgifter
Som säljare för region väst bokar och genomför du kundmöten med högsta möjliga effektivitet, aktivitet och kvalitet. Du bokar och träffar så många kunder/företag som möjligt och säljer mot uppsatta mål. Då du är väldigt rörlig i tjänsten kan det innebära övernattning vid tillfällen.  Förmånsbil ingår i tjänsten. 

Värt att veta
Tjänsten är på heltid och utgår från Apirosports kontor i Helsingborg och gäller region väst. Du kan således bo inom regionen och den sträcker sig från Göteborg till Jönköping, upp till Karlstad och ner till Hallands gränser till Skåne. Du ingår i ett team med flera andra säljare. På bolaget jobbar totalt 18 personer idag. 

Våra förväntningar
Du har:
* Erfarenhet av gym- och träningsverksamhet och/eller B2B försäljning
* B-körkort
* Gymnasieutbildning
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Meriterande om du tidigare arbetat inom träning

För oss är det viktigt med personlighet och att hitta en person som passar in i teamet:
* Du är målstyrd och resultatdriven
* Du har en vinnarmentalitet
* Du är social, driven och gillar att skapa goda relationer med kunderna
* Du kan arbeta självständigt men är även en god lagspelare då samarbete med kollegor och större kunder förekommer

Ersättning
Fast lön + provision

Så ansöker du
Skicka CV till Rekrytering@apirosport.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka ditt CV så snart du kan.