+46 42- 28 58 50
0

No products in the cart.

Reebok Pro Fitness

Reebok Pro Fitness

Reebok Pro Fitness består av tre olika serier: Functional, Combat och Studio. Functional-serien erbjuder utrustning för CrossFit-boxar och gym- och träningscenter med fokus på funktionell träning och erbjuder allt från medicin- och slamballs, plyoboxar och stänger till battle ropes och allt inom friviktsutrustning. Combat-serien innehåller utrustning för de många olika militära träningstyperna som utgör träningsformen MMA (Mixed Martial Arts). Här finns allt från olika varianter av boxsäckar och skyddsutrustning till handskar och mitsar. Studio-serien innehåller redskap och träningsutrustning för en mängd olika gruppträningskoncept: allt ifrån yoga- och pilates till step-pass och gruppträning med fria vikter.

REEBOK FUNCTIONAL ZONE

Reebok Functional Zone är Apirosports paketlösningar utformade för att täcka in hela spektrumet av funktionell träning: rörlighet, kondition, uthållighet, styrka, snabbhet, explosivitet, smidighet, koordination, precision och balans. Vårt mål är att göra funktionell träning tillgänglig för alla, oavsett förmåga och tidigare erfarenhet. Genom att erbjuda tre olika paketlösningar baserat på din anläggnings yta och vilken nivå du vill lägga din gruppträning på, är du garanterad att alltid hitta ett alternativ som passar både anläggningens och dina medlemmars behov.

SMALL

Detta paket passar bäst för grupper om 8-14 personer och/eller med en lokalyta på 50-75m2. Paketet inkluderar alla väsentliga ”need to haves” inom alla områden. Small-paketet innehåller inga artiklar från Pro Fitness Combat-segmentet.

MEDIUM

Detta paket passar bäst för grupper om 14-18 personer och/eller med en lokalyta på 75-100m2. Paketet inkluderar tyngre vikter, större viktomfång samt kvantiteter för att passa såväl större lokaler som större träningsgrupper. Medium-paketet innehåller inga artiklar från Pro Fitness Combat-segmentet.

LARGE

Detta paket passar bäst för grupper om 18-24 personer och/eller med en lokalyta på 100-150m2. Detta paket har ”extra allt” och är det allra bästa alternativet för CrossFit-boxar och anläggningar med stor yta och stort medlemsantal.