+46 42- 28 58 50
0

No products in the cart.

Schwinn

RIDE AS ONE

För 20 år sedan gjorde Schwinn sig ett namn inom träningsbranschen i allmänhet och gruppträning i synnerhet, som det allra första varumärket att tillverka cyklar för inomhuscykling. Med över 100 års erfarenhet av cyklar för utomhusbruk spåddes det att bli ett säkert kort och idag är Schwinn ett av branschens största varumärken inom indoor cycling.

Under början av 2019 slogs Star Trac Studio Series ihop med Schwinn Indoor Cycling och de tre modellerna Studio 5, Studio 5 och Studio 7 fick en uppdaterad kostym, ny teknologi och nya namn: SC Series. Idag består Schwinn Indoor Cycling av två olika serier: AC, som står för Authentic Cycling och SC som står för Smooth Cycling. Skillnaden sitter i drivremmen: AC-serien drivs av en tandad drivrem, kallad Carbon Blue, för att efterlikna känslan av att cykla på en landsvägscykel med kedja. SC-serien i sin tur försedd med en slät drivrem för att ge användaren en mjuk och smooth upplevelse.

Ingen av dem är bättre än den andra utan här är det upp till tycke och smak: vissa föredrar den autentiska, kedjedrivna känslan med Carbon Blue och andra föredrar en tystare och jämnare cykelupplevelse som den släta drivremmen ger. Prova själv och se vad du föredrar!

Varje serie har tre olika modeller för att kunna tillgodose just dina preferenser på design, funktion och pris. Utöver AC och SC Series finns också en instegsmodell som heter IC Classic.