STAR TRAC 10 TRX FREERUNNER

Gymmet Sverige finns nu på 10 ställen runt om i Sverige, Star Trac 10 TRX FreeRunner finns på flera av dessa.

Det här löpbandet har kallats magiskt, det har väckt löpglädjen hos många som tappat den och det har hjälpt flera att kunna springa utan att få ont igen.

Genom det patenterade dämpningssystemet HexDeck har man tagit Star Trac 10 TRX FreeRunner till nya nivåer och skapat ett redskap för ökad motivation och minskad risk för skador. HexDeck är gjort av ett stötdämpande material (gummimassa) som formpressats i ett hexagonalt mönster vilket ger det en mjuk dämpning och bra stuns i steget för skonsam och effektiv löpning.
Självklart har löpbandet många fler fördelar, så som OpenHub 19 tums Touch Screen med grym skärpa, mängder med funktioner och underhållning.
Efterfrågan på detta löpband är stor, testa det i vårt Showroom i Helsingborg eller exempelvis på Gymmet Sverige i Gustavsberg så kommer du förstå hypen!

Det är så pass stor skillnad att springa på dessa band i jämförelse med andra band att vi kände att vi måste ta in dom.
– Anna Stålnacke
Vi har pratat med Anna Stålnacke, Gymmet Sverige, om Star Trac 10 TRX FreeRunner och varför de tagit in dessa.

Anna och Fredrik, ägare Gymmet Sverige

Ni har ju nyligen investerat i Star Trac 10 TRX FreeRunners . Dessa löpband från Star Trac är ju något av en premiumprodukt. Vad var det som gjorde att ni valde dessa? 
Det är så pass stor skillnad att springa på dessa band i jämförelse med andra band att vi kände att vi måste ta in dom. 

Hur har era medlemmar reagerat på löpbanden? 
Superpositivt. Några med knäproblem säger att de äntligen kan springa igen. Andra beskriver det som att löpningen har blivit superenkel. Det är väldigt positivt från medlemmar helt enkelt!

Vi har förstått att du känner att du fått tillbaka löparglädjen med Freerunner. Berätta gärna hur löpbandet hjälpt till? 
Från början blev jag taggad av att se våra medlemmar posta om när de sprang och allt de skrev kring löpningen, att det kändes så enkelt. Sedan körde jag mitt första pass löp-intervaller på väldigt länge och då kände jag direkt att jag saknat känslan av att ta ut sig ordentligt på löpbandet.

See mer om löpbandet på vår Instagram

FreeRunner
Star Track 10 TRX FreeRunner med HexDeck-dämpning

  • Dämpningssystemet HexDeck består av en styv gummimassa som formpressats till ett hexagonalt mönster. Vid belastning pressas strukturen ihop och ger en mjuk dämpning och responsiv känsla för ett effektivt löpsteg.
  • I samband med lanseringen av 10TRx lanseras också den nya OpenHub-displayen med 19 tums touch screen. Förutom en större och krispigare bildskärm har den även mängder med nya funktioner och underhållningsmöjligheter.
  • Samtliga 8 och 10 series-displayer från Star Trac och StairMaster levereras med NFC-läsare för direkt till Apple GymKit och Apple Watch.
  • 15 % max incline
  • 21 km/h maxhastighet

Gå till produktsidanScreenshot av en Instagram-story där Johanna Wisten berömmer löpbandet Star Trac 10 TRX FreeRunner
Fint betyg av Johanna Wisten, @johannawisten på Instagram