+46 42- 28 58 50
0

No products in the cart.

Schwinn Indoor Cycling

Instruktörsutbildning Indoor cycling


KURSINNEHÅLL
Utbildningen sträcker sig över två heldagar och innehåller både teori och praktik. Du kommer tillsammans med gruppen och din instruktör lära dig, diskutera och samarbeta i såväl teoretiska som praktiska delar och mot slutet av utbildningen kommer du tillsammans med dina kurskamrater hålla en liten del av ett Indoor cycling-pass.

FÖR VEM
Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att bli en ”Schwinnstructor” eller den som vill förnya sina kunskaper inom Indoor cycling. Du tycker att Indoor cycling är det roligaste som finns och du älskar att leda människor till att bli en starkare och tryggare version av sig själv. Du har aktivt tränat Indoor cycling i minst 6 månader eller gått en utbildning i Indoor cycling tidigare.

MÅL
Efter avslutad kurs har du som nyutbildad instruktör kunskaper i bland annat grundläggande träningslära och biome­kanik inriktad mot Indoor cycling samt även kunskaper om hur du lägger upp utmanande, roliga och varierade pass för olika målgrupper. Du ska förstå teoretiska delar som terminologi och rörelsemönster och praktiska delar som själva cykeln och olika passuppyggnader. Efter genomförd och godkänd kurs erhåller du ett diplom och kan stolt kalla dig för Schwinn Indoor cycling-instruktör.

OM SCHWINN
Schwinn grundades 1895 – då med fokus på utomhuscyklar av högsta kvalitet. Ett helt sekel senare, 1995, blev Schwinn först på marknaden med att tillverka den första inomhuscykeln avsedd för gruppträning. Cykeln, även kallad ”the Johnny G. Spinner” satte standarden för branschen och Schwinn har drivit utvecklingen framåt sedan dess.

Schwinn står för kvalitet, innovation, design och passion! Förutom produkter i världsklass erbjuder Schwinn ett globalt team av Master Instructors för en av marknadens mest heltäckande lösningar för indoor cycling och utbildningar. Läs mer om Schwinn här.

 

VILLKOR
Anmälan till Apirosports utbildningar är bindande; dock kan den anmälda, i mån av plats, byta utbildningstillfälle vid uppvisande av läkarintyg, om särskilda skäl föreligger. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Deltagande på Apirosports utbildningar sker på egen risk och ansvar och den anmälda åligger sig att följa instruktörens anvisningar. Apirosport tar ej ansvar för om den anmälda ej har en, för ändamålet, fullgod fysik och fysisk förmåga för att delta. Om inget annat är överenskommet ska kursavgiften vara betald innan kursstart. Faktura skickas ut kort efter att anmälan inkommit och ska vara betald inom 15 dagar från faktureringsdatum. I kursavgiften ingår utbildningsmaterial samt diplom vid kursens slut. Resa och boende, samt mat och dryck ombesörjs av deltagaren själv.


Var:
Studio Aktiverum i Helsingborg
När:
TBA
Utbildare:
Schwinn Master Instructor, Olle Lindström
Pris (exkl. moms):
2990:-
Kontakt:
utbildning@apirosport.se

Anmälningsformulär