+46 42- 28 58 50
0

No products in the cart.

Indoorwalking

Instruktörsutbildning Indoorwalking


KURSINNEHÅLL

Utbildningen sträcker sig över en heldag och innehåller såväl praktiska som teoretiska moment: du kommer bland annat lära dig hur Indoorwalkern används, tillsammans med en genomgång i biomekanik, säkerhet och korrekt walkingteknik. Du kommer även att få lära dig vikten av rätt musikval och hur du lägger upp dina träningspass beroende på passets fokus och intensitet.

FÖR VEM

Utbildningen är till för dig som älskar träning. Du tycker om att leda och instruera små och stora grupper av människor, med olika utgångslägen, mot nya mål. Du har grundläggande kunskaper om träning och hälsa eller stort intresse, förståelse och nyfikenhet.

MÅL

Efter genomgången utbildning kommer du ha erhållit praktiska och teoretiska kunskaper om såväl utrustning som säkerhet och träningslära. Du kommer också ha kunskaper i hur ett gruppträningspass läggs upp utifrån passets tilltänkta fokus och vilken musik som passar till. Efter genomförd och godkänd kurs erhåller du ett diplom och kan kalla dig för Indoorwalking-instruktör.

OM INDOORWALKING

Indoorwalking är ett instruktörslett gruppträningskoncept som är enkelt, roligt och säkert. Träningen utförs på en Indoorwalker – en speciell sorts crosstrainer med kort elliptisk bana, vilket gör träningen både skonsam och lämplig för nästan alla. Träningens mål är att huvudsakligen förbättra sin kardiovaskulära förmåga, men också få starkare bål och underkropp.


Var:
Studio Aktiverum i Helsingborg
När:
TBA
Utbildare:
Olle Lindström
Pris (exkl. moms):
1790:-
Kontakt:
utbildning@apirosport.se

Anmälningsformulär