Utbildning

Hur vill du göra med kunskap?

Att addera mervärde till en produkt eller tjänst genererar både tryggare och gladare kunder och därför kan vi erbjuda en rad olika utbildningar för den som köpt utrustning av oss.

Oavsett om kunskapen redan finns på din anläggning hos personliga tränare, grupptränings-instruktörer, anläggningsansvariga etc. finns det alltid en viss skillnad mellan olika varumärken och maskiner. Våra utbildningar är framtagna för att ge dig den bästa kunskapen om hur vår utrustning fungerar och hur den på bästa sätt kan användas tillsammans.

 

Våra utbildningar:

 

SKÖTSELGENOMGÅNG AV MASKINER & UTRUSTNING

Skötselgenomgång ges av en av våra servicetekniker och hålls enklast i samband med installationen. Den innehåller skötselråd för samtliga maskiner, så kallade preventative maintenance, med rekommenderade åtgärder samt korrekta intervaller för dessa och produktgenomgång för den som vill bekanta sig med maskinernas alla funktioner. Skötselgenomgångar ges i huvudsak för den som köpt utrustning från Star Trac, StairMaster, Nautilus och Schwinn.

 

INSTRUKTÖRSUTBILDNING INDOOR CYCLING

Instruktörsutbildning i indoor cycling vänder sig till de som köpt Schwinn indoor cycling-cyklar och/eller Star Trac Studio-cyklar och hålls av en certifierad Master Trainer, utbildad av Core Health & Fitness. Här har varje anläggning möjlighet att utbilda en eller flera från personalstyrkan i att hålla indoor cycling- och gruppträningspass av varierande sort, samt en genomgång av såväl cykel som grundläggande träningslära. Utbildningen ges på svenska.

 

UTBILDNING HUMANSPORT

I denna utbildning får deltagarna lära sig allt som finns att veta om HumanSport-serien: fördelarna med kabelmaskiner, idén bakom varje maskin, men framförallt: hur man lägger upp ett gruppträningspass på allra bästa sätt. En av de många fördelarna med HumanSport är att maskinerna är otroligt anpassningsbara och kan användas både av den som tränar för att bli råstark och den som tränar i rehab- och fysioterapisyfte. Utbildningen går igenom flera olika upplägg för hur träningen kan varieras för att passa alla.

 

UTBILDNING STAIRMASTER HIIT

StairMaster jobbar efter mottot ”the toughest workouts in the gym” – något som inte går att ta miste på! StairMaster HIIT Solution erbjuder ett ordentligt, tufft och heltäckande gruppträningsupplägg som garanterat blir en HIIT. Programmet kan anpassas och skalas för att passa alla målgrupper, anläggningens yta och den utrustning som finns tillgänglig på plats. StairMaster HIIT Solution är ett användarvänligt koncept som ger användaren variation, ordentlig träning och inte minst – resultat.

 

UTBILDNING REEBOK FUNCTIONAL ZONE

Funktionell träning för ofta tankarna till HIIT – inte minst då man pratar om CrossFit, men det är lika applicerbart på cirkelträning och Tabata. Vid köp av Reebok Functional Zone paketlösning finns möjlighet att som tillval få en skräddarsydd produktgenomgång och produktutbildning av just din valda utrustning.

    Anmälningsformulär