Funktionell träning har under de senaste åren blivit en väldigt populär träningsform och fler och fler motionärer börjar uppskatta funktionell träning den för vad den är: tuff, mångsidig och intensiv. Framtiden ser dessutom ljus ut då trenden pekar på att funktionell träning kommer vara fortsatt stark.

Det stora intresset för funktionell träning har förstås resulterat i fler träningsmöjligheter. CrossFit-boxar och små boutique fitness-studios syns allt oftare i Sverige och banar väg för den funktionella träningen att bli erkänd på riktigt. Och inte nog med det har många kommersiella gym också startat gruppträningspass och inrett salar för att erbjuda funktionell träning i olika former.

Inom Reebok Pro Fitness finns det tre olika produktsegment: functional, combat och studio. Functional-segmentet innehåller produkter för funktionell träning med bland annat skivstänger och viktplattor, plyoboxar, kettlebells och hantlar. Combat-segmentet innehåller produkter för boxning- och MMA-träning och inkluderar allt ifrån sandsäckar och mitsar till handskar och lindor. Studio-segmentet innehåller produkter för gruppträning som exempelvis Bodypump, Step och Yoga. Här hittar du allt från lättare skivstångsset, hantlar och Step-brädor till gymbollar och olika former av gym- och yogamattor.

 

Paketlösningar i Small, Medium och Large

På Apirosport har vi satt ihop tre olika paketlösningar för att förenkla för våra kunder.

  • Small: passar lokaler om 50-75m2 med ett deltagarantal på 8-14 personer
  • Medium: passar lokaler om 75-100m2 med ett deltagarantal på 14-18 personer
  • Large: passar lokaler om 100-150m2 med ett deltagarantal på 18-24 personer

De olika paketen innehåller utrustning från hela Reebok Pro Fitness sortiment för att ge en så bred och omfattande produktbas som möjligt. Utifrån den paketlösning som passar bäst, anpassar vi sedan innehållet för att passa varje enskild kund.

Mike Eliasson, VD på Apirosport, beskriver paketlösningarna från Reebok Functional Zone som en helhetslösning för funktionell träning som förutom utrustning innehåller en mängd andra tillbehör:

– Såklart är det utrustningen som är central, men för oss är det viktigt att sälja ett koncept och inte bara produkter. Reebok andas verkligen funktionell träning, inte minst för sin koppling till CrossFit-världen och det som Reebok står för ville vi få med oss in i våra paketlösningar, säger Mike. Förutom utrustningen ingår även en hel del grafiskt ögongodis som en Reebok Delta-logotyp på golv och vägg, måttanpassade fototapeter där kunden själv får välja bland en mängd olika bilder, samt ett klädpaket.

Vill du ladda ner produktkatalogen för Reebok Functional Zone gör du det här.

Har du frågor eller funderingar om Reebok Pro Fitness sortiment är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Lorentzon via mail eller telefon: +46 733-54 00 80