Under 2016 lanserade Reebok ett helt nytt produktsortiment för kommersiella gym. Det nya sortimentet går under namnet Reebok Pro Fitness och från och med 1 januari är Apirosport exklusiv distributör för all B2B-försäljning i Sverige.

Pro Fitness-sortimentet består av tre olika serier: Functional, Combat och Studio:

  • Functional-serien erbjuder utrustning för gym som fokuserar på funktionell träning eller CrossFit-boxar och erbjuder allt från bollar, boxar och stänger till battle ropes och friviktsutrustning.
  • Combat-serien innehåller utrustning för de många olika militära träningstyperna som utgör MMA (mixed martial arts). Här finns allt från boxningssäckar och skyddsutrustning till handskar och mitsar.
  • Studio-serien innehåller redskap och träningsutrustning för en mängd olika grupptränings-koncept: allt ifrån yoga- och pilates till step-pass och gruppträning med fria vikter.

– Reeboks Pro Fitness-sortiment är ett perfekt komplement till våra andra varumärken som i huvudsak tillhandahåller gym- och träningsutrustning inom styrke- cardio och indoor cycling-segmenten, säger VD Mike Eliasson. Reebok är ett anrikt och välrenommerat varumärke vars produkter håller god kvalitet rätt igenom och det ska bli riktigt roligt att inkludera det i vår varumärkesportfölj, fortsätter han.

Att Apirosport går in som svensk distributionspartner kommer innebära många förbättringar framöver: priser kommer från och med nu listas i SEK, lagerhantering och frakt kommer utgå från Sverige och utbudet på Reeboks produkter kommer breddas i och med lanseringen av Pro Fitness.

Vid beställningar hänvisar vi till e-mail, info@apirosport.se. För mer information och för att se komplett produktutbud, gå in här

För kontakt:

VD, Mike Eliasson

mike.eliasson@apirosport.se

+46 73-354 00 82